Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A ja tak czekam na ta zime juz
Ale w tym tyg to same sloneczko ma byc Nie planuje rodzic przed 18 ani 18-tego wiec nie kracz marzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Tylko że to dzidzia zaplanuje kiedy najwyższa pora wyjść Daris a mam pytanie Ty pracowałaś ??? jeśli tak to czy jestes teraz na zwolnieniu i czy bedziesz sie starac o macierzyńskie??? no chyba że nie pracowałaś bo ja jestem na zwolnieniu od 1 wrzesnia i pierwsze dwa tyg ma mi zapłacić szefowa ale jakos nadal tych pieniedzy nie mam a Nav tez nie wiem kiedy mi zapłaci czy na koniec tego miesiaca,nie mam pojecia jak to wyglada i może Ty sie orientujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Przez ostatni czas pracowalam ale bylam na praktyce ktora sobie tak wyliczylam zeby tak ja skonczyc zeby moc jeszcze wskoczyc na tak zwane dagpenger.W tym momencie praktyke mam juz skonczona a macierzynski zaczyna mi sie w ten weekend Na macierzynskim to chyba jest tak ze nav placi pod koniec miesiaca..ale jak sie jest na zwolnieniu to nie mam pojecia kochana A co sie stalo ze jestes na zwolnieniu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczyny a na ktora jest ten kurs
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja nie pamietam na ktora byl ten ostatni kurs a ten na ktora jest to mam nadzieje sie dowiedziec moze jutro bo dzisiaj wyslalam maila do nich z tym pytaniem, bo o dziwo informacja wogole o calym tym kursie zniknela ze strony ahusa juz.. Jeszcze sie okaze ze nie aktualny hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
bo ja cały czas sprzatałam i juz nie dawałam rady ;( narzekałam na plecy i ogólnie byłam zmęczona i lekarz dał mi 100% zwolnienia a skomplikowane jest bardzo wypełnienie papierów o macierzyńskie??? bo mnie to dopiero czeka jak czytałam o tym kursie to tam była podana godz 10 i chyba do 16
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Zle podałam godz od 9 do 15
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
cześć dziewczyny niewiecie może czy jest jakaś stronka w Norwegi taka jak w polsce alegro bo bym chciała kupić używane i nowe ciuszki dla dziecka jestem w 8 miesiącu ciąży pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Poszukaj na finn.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh ciekawe czy sie odbedzie napewno jak bedziecie cos wiedziec to dajcie znac